Activated_Carbon

Sommige mensen zijn sceptisch in het begin als het gaat over actieve kool gebruiken als tandpasta. Deze mensen zullen snel genoeg na het gebruik van de charcoal whitening erachter komen dat het echt werkt!

Leuk feitje: Charcoal Whitening maakt de tanden niet witter. Wat de tandpasta’s wel doen is beter schoonmaken dan een normale tandpastaHet tandbeen bepaald namelijk wat de kleur van je tanden zullen zijn. Over het tandbeen zit een laag glazuur, deze laag is zo hard dat deze niet valt te slijten met tandpasta. In je voeding zitten allerlei kleurstoffen die op je tanden gaan zitten. Actieve kool onderscheidt zich dus door het grondig reinigen en verwijderen van kleurstoffen. Deze kleurstoffen komen van eten en drinken.

Slijpmiddel

Charcoal Whitening werkt als een slijpmiddel, net als andere normale whitening tandpasta’s. De Charcoal Whitening heeft een hogere slijtwaarde zonder daarbij schadelijk te worden. Op deze manier wordt effectiever vuil van de tanden gepoetst, met als resultaat een witter aangezicht!

Heel veel apothekers en vele andere gebruikersreviews zijn erg positief over de effecten van zwarte kool. Actieve kool heeft ontzettend veel voordelen. Zo ook, dat het toxines, bacteriën en een slechte adem kan tegen gaan.Charcoal_Toothpaste_Before_After_B

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *