Het gebruik van de Charcoal Whitening powder biedt ontzettend veel voordelen. Om de grootste voordelen duidelijk in beeld te brengen zijn hier de 3 belangrijkste redenen om Charcoal-Whitening te gebruiken:

1. Charcoal Whitening is een 100% natuurlijke whitener

Iedereen wil sprankelende, glimmende, witte tanden. Maar niemand wil zijn tanden beschadigen met schadelijke (chemische) whitening producten. Daarom is Charcoal Whitening de ultieme uitkomst.

Charcoal Whitening is gemaakt van activated charcoal. Deze actieve kool bestaat uit turf- en plantenresten die met een gast bewerkt worden na de verbranding. Daarmee wordt het ‘geactiveerd’. De kool krijgt als het ware een negatieve lading, die je kan zien als een negatieve magneetpool die positief geladen deeltjes aantrekt. De positief geladen deeltjes zijn in dit geval dus stoffen als suiker, koffie, en thee resten op de tanden. Actieve kool heeft een sterk absorberende werking voor deze stoffen.

2. Al blijvend resultaat binnen 1 tot 2 weken

Bij gebruik van de Charcoal Whitening is er al zichtbaar en blijvend resultaat binnen 1 tot 2 weken. Veel mensen hebben het liefste resultaat binnen één dag, of in dit geval één poetsbeurt. Echter zou dit alleen kunnen als er gebruik wordt gemaakt van een whitener die schadelijk is voor je tanden. Deze whiteners geven dan ook in heel veel gevallen klachten, zoals bijvoorbeeld pijnscheuten of overgevoeligheid door aantasting van het glazuur.

Charcoal Whitening geeft een duurzaam en mooi resultaat. De Charcoal Whitening werkt als het ware als een slijtmiddel zonder daarbij schadelijk te worden.

3. Het is goedkoop

Klopt, de prijs voor een potje Charcoal Whitening powder is inderdaad met €14,99 duurder dan een gemiddelde tandpasta bij de plaatselijke drogisterij. Echter kan je met gemak 120 poetsbeurten uit één potje halen. Je kan er dus gemakkelijk 2 maanden mee doen!

Daarnaast is Charcoal-Whitening.nl de goedkoopste aanbieder van whitening powders op basis van activated charcoal. Voor een soortgelijk product betaal je bij een andere online drogisterij al gauw €39,99! Dat is een verschil van ruim €20 per potje charcoal whitening.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *