fbpx

Onze producten

Veilig je tanden bleken met Charcoal Whitening!?

Charcoal, graag vertellen wij meer over dit fijne product omdat wij ons kunnen voorstellen dat je wellicht vragen hebt over het product.

De Charcoal Whitening powder zorgt op een veilige manier voor wittere tanden. Het maakt namelijk beter schoon dan een normale tandpasta. Hoe dat werkt? In je voeding zitten allerlei kleur- en zoetstoffen die op je tanden gaan zitten. Actieve charcoal zorgt ervoor dat je tanden grondig worden gereinigd en alle kleur- en zoetstoffen van je tanden worden verwijderd.

 Charcoal Whitening werkt als het ware als een slijpmiddel zonder daarbij schadelijk te worden. Daarnaast heeft actieve kool ook ontzettend veel andere voordelen. Het gaat namelijk ook toxines, bacteriën en een slechte adem tegen dankzij de aantrekkende kracht van de actieve kool.

Gegarandeerd resultaat binnen 1 week

Bij gebruik van de Charcoal Whitening is er al zichtbaar en blijvend resultaat binnen 1 week. Veel mensen hebben het liefste een wit gebit binnen één dag, of in dit geval één poetsbeurt. Echter zou dit alleen kunnen als er gebruik wordt gemaakt van een whitener die schadelijk is voor je tanden. Deze whiteners geven dan ook in heel veel gevallen klachten, zoals bijvoorbeeld pijnscheuten of overgevoeligheid door aantasting van het glazuur. Omdat Charcoal Whitening gemaakt is van enkel natuurlijke producten bestaat er geen kans op vervelende bijwerkingen zoals bij andere whiteners.

 Wil je meer weten over onze producten? Lees dan snel verder, bijvoorbeeld in een van onze blogs. Hopelijk geniet jij binnenkort ook van een mooie witte lach!